Σπύρου Τρικούπη 20, Aθήνα, Ελλάδα
+30 210 38 25 413
Πέμπτη , 16/09/2021
0

Δεν υπάρχουν προιόντα στην συγκριτική λίστα.

Επιστροφή στη Λίστα Προιόντων
Σύνδεση
 Όροι Αγοράς - Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Κάθε εντολή παραγγελίας από απόσταση αφορά σύμβαση πώλησης αγαθών ή υπηρεσιών, η οποία περιλαμβάνει δικαιώματα και υποχρεώσεις του καταναλωτή και του προμηθευτή όπως αυτά διέπονται από την τη κείμενη νομοθεσία (Νόμος 2251/1994) περί της προστασίας καταναλωτών σχετικά με τις αγορές από απόσταση.

Με την εντολή και αποδοχή των όρων της παρούσας σύμβασης για την παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα http://antivirusclinic.gr αποδέχεστε τα ακόλουθα:

O διαδικτυακός τόπος http://antivirusclinic.gr αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα ιδιοκτησίας της εταιρείας Ευκλείδης Αντωνιάδης ΑΕ (προμηθευτής), με έδρα την Αθήνα, Σπύρου Τρικούπη 20, ΤΚ.106 83, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3825413, email [email protected]
Σε κάθε παραγγελία που εκτελείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα http://antivirusclinic.gr, εκδίδεται νόμιμη απόδειξη λιανικής πώλησης ή δελτίο αποστολής-τιμολόγιο πώλησης (όπως αυτό οριστεί στην φόρμα της ηλεκτρονικής παραγγελίας), το οποίο αποστέλλεται σε ηλεκτρονική μορφή (μέσω email ή φαχ) αν η παραγγελία αφορά άυλα προιόντα (πχ λογισμικό, ebooks) ή εντύπως αν αφορά υλικά προιόντα (πχ. CD, κουτί) που συνοδεύει την αποστολή της παραγγελίας.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του προϊόντος και τον τρόπο αποστολής όπως αυτό υπολογίζεται στο ηλεκτρονικό καλάθι πριν την ολοκλήρωση και αποδοχή της παραγγελίας σας (συνήθως από μία έως τρείς ημέρες), αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπερβεί τις 30 ημερολογιακές ημέρες από οποιαδήποτε αιτία. Το τελικό κόστος αποστολής ορίζεται αναλόγως και με διαφάνεια σύμφωνα με τον τόπο προορισμού και τρόπο αποστολής. Σε κάθε περίπτωση o πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης εφόσον δεν έχει ενημερωθεί και συμφωνήσει με τον χρόνο παράδοσης εφόσον αυτός είναι διαφορετικός από τον αρχικό.

Το antivirus.gr προσπαθεί συνεχώς να έχει επικαιροποιημένο περιεχόμενο και τις πληροφορίες των προϊόντων και  με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια. Σε περίπτωση που το προϊόν για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι διαθέσιμο, το http://antivirusclinic.gr οφείλει άμεσα να ενημερώσει τον πελάτη ώστε ο τελευταίος να συμφωνήσει για νέα ημερομηνία αποστολής ή ακύρωσης της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η ακυρωμένη παραγγελία έχει εξοφληθεί για τον παραπάνω λόγο,  το http://antivirusclinic.gr οφείλει το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα να προβεί σε επιστροφή του ποσού της εξόφλησης μέσω του ίδιου τρόπου που έγινε η αρχική πληρωμή. Όλες οι αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ.

Την ευθύνη της αποστολής και της ασφάλειας των προϊόντων την έχει εξολοκλήρου η http://antivirusclinic.gr μέχρι την παράδοση στη διεύθυνση αποστολής.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης και καταγγελίας της σύμβασης πώλησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος χωρίς την υποχρέωση να δώσει διευκρινήσεις.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (σφραγισμένο, άθικτο, καινούργιο, χωρίς σημάδια μεταχείρισης, με όλα τα παρελκόμενα, δώρα ή συσκευασίες που το συνόδευαν) και η επιστροφή γίνει με τρόπο και κόστος του πελάτη και εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της αναγγελίας της υπαναχώρησης. Η αναγγελία υπαναχώρησης γίνεται γραπτώς συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την ακόλουθη φόρμα στο email. [email protected] ή στο fax 210 38 24 866. Ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει σχετικά, τηλεφωνικώς και προς επιβεβαίωση της παραλαβής της αναγγελίας, ότι έχει αποστείλει το έντυπο καλώντας στο τηλέφωνο 210 3825413.

Εφόσον το προϊόν επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αναγγελίας της υπαναχώρησης στην έδρα της εταιρείας οδός Σπύρου Τρικούπη 20, Αθήνα ΤΚ. 10683, επιστρέφεται επί του συνόλου το κόστος αγοράς, συμπεριλαμβανομένων όλων των επιπρόσθετων τελών, φόρων και εξόδων μεταφορικών.

Τα μεταφορικά έξοδα επιστρέφονται επί του συνόλου μόνο εάν ο πελάτης έχει επιλέξει τον οικονομικότερο τυποποιημένο τρόπο (Ν. 2251/1994 Αρ.3θ παρ.2) που προσφέρεται από τo http://antivirusclinic.gr .Σε όλες τις αποστολές μας, ο φθηνότερος τυποποιημένος τρόπος είναι η αποστολή δέματος με απλή αποστολή μέσω ΕΛΤΑ. Σε περίπτωση επιλογής άλλου τρόπου αποστολής το κόστος αποστολής (πχ. Courier) δεν επιστρέφεται.

Η επιστροφή του ποσού της παραγγελίας από υπαναχώρηση γίνεται πάντοτε με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η αρχική εξόφληση.

Επιστροφή λόγω λάθους παράδοσης προϊόντος ή ελαττωματικού προϊόντος.

Σε περίπτωση που το http://antivirusclinic.gr αποστείλει λανθασμένα άλλο προϊόν από αυτό της παραγγελίας, οφείλει εντός 14 ημερολογιακών ημερών να ενημερωθεί από τον πελάτη ή να ενημερώσει τον πελάτη (όποιο έρθει πρώτο), για το λάθος, και να παραλάβει το λανθασμένο η ελαττωματικό προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αναγγελίας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση μεταφορικών, εφόσον αυτό βρίσκεται στην αρχική κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, και να αποστείλει το σωστό εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αναγγελίας του λάθους, διαφορετικά θα προβεί σε πλήρη επιστροφή χρημάτων εφόσον ο πελάτης δεν επιθυμεί πλέον την αποστολή του. Ο πελάτης σε καμία περίπτωση δεν επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα αποστολής.

Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Υπαναχώρησης: 

Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως αυτά περιγράφονται στο Άρθρο 3ιβ του Ν 2251/1994

Ρωτήστε μας