Σπύρου Τρικούπη 20, Aθήνα, Ελλάδα
+30 210 38 25 413
Τετάρτη , 01/12/2021
0

Δεν υπάρχουν προιόντα στην συγκριτική λίστα.

Επιστροφή στη Λίστα Προιόντων
Σύνδεση
ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ONLINE
 
Οι ONLINE συναλλαγές μεταξύ της PenguinCity ΑΕ και του πελάτη πραγματοποιούνται μέσω του online συστήματος του VIVA Payments. Αποδεκτές είναι πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD. Η συναλλαγή ολοκληρώνεται μέσα στο ασφαλές περιβάλλον του VIVA Payments και τα στοιχεία κάθε πιστωτικής κάρτας δεν αποκαλύπτονται σε καμία περίπτωση στην PenguinCity A.E. Εναλλακτικά, ο πελάτης κατά την παραγγελία του μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να επιλέξει να ολοκληρώσει την συναλλαγή του με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η αποστολή των προϊόντων σε αυτή την περίπτωση ολοκληρώνεται μετά την κατάθεση. Ο καταθέτης πρέπει να εισάγει κατά την κατάθεση τον αριθμό παραγγελίας του. Όλες οι αναφερόμενες τιμές και έξοδα αποστολής και ασφάλισης περιλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.24%. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας τότε μπορείτε να τυπώσετε την σελίδα παραγγελίας, πατώντας το εικονίδιο του εκτυπωτή όταν σας ζητηθεί να επιλέξτε τρόπο πληρωμής, να το συμπληρώσετε με τα στοιχεία σας και να μας το αποστείλετε μέσω φαξ στο 210 3824866.
 
Το ηλεκτρονικό κατάστημα http://antivirusclinic.gr δέχεται επίσης και πληρωμές μέσω PAYPAL.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής για παραγγελίες στη http://antivirusclinic.gr  είναι οι εξής: 


Αντικαταβολή
Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα σας έρχονται μέσω του courier στο χώρο επιθυμίας σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση αποστολής εκτός Ελλάδος. Οι αποστολές για Κύπρο και εξωτερικό θα εκτελούνται μόνο με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς, Εθνικής, Eurobank ή Alpha. Ενημερωθείτε για το κόστος μεταφορικών ΕΔΩ

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking! (εφόσον υπάρχει). Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράψετε ως αιτιολογία: το επώνυμο, το όνομά σας και αν θυμάστε τον αριθμό παραγγελίας. Υποχρεωτικά, μετά την κατάθεση των χρημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης στο [email protected] Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά: στο 2103825413 ή μέσω fax στο:2103824866

Τραπεζικοί Λογαριασμοί δικαιούχος (ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΕ )

EUROBANK
IBAN: GR 05 0260 1800 0009 1020 0093 532

ΕΘΝΙΚΗ
IBAN: GR 08 0110 1510 0000 1514 7078 859

ALPHA BANK
IBAN: GR 21 0140 1010 1010 0232 0011 990

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ:
IBAN: GR 03 01720 260 0050 2604 6930 387


Παραλαβή από Σπύρου Τρικούπη 20
Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά ή από την ιστοσελίδα μας λογισμικό ή άλλα προϊόντα τα οποία θα δεσμευτούν στο όνομα σας, προκειμένου – εφόσον το επιθυμείτε - να τα παραλάβετε από την έδρα μας. (Σπυρ. Τρικούπη 20, Αθήνα 10683).

Με την ολοκλήρωση συνολικά της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή και δεσμευμένα στο όνομα σας. Η παραγγελία σας θα παραμένει σε ισχύει για τις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες από την ενημέρωση σας.

Ως εργάσιμες μέρες υπολογίζονται οι καθημερινές μέρες της εβδομάδας (πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών).

Πληρωμή Με Πιστωτική Κάρτα
Σε ασφαλές περιβάλλον διεκπεραίωσης συναλλαγών πιστωτικής κάρτας (redirect Viva Payments): μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική σας κάρτα ή προπληρωμένης ή Debit card οποιασδήποτε τράπεζας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συνδέεστε απ ευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ίδιας του συστήματος VivaPayments, στην οποία δίνετε εσείς ο ίδιος εντολή να χρεώσει τη κάρτα σας, χωρίς να κοινοποιήσετε τα στοιχεία της. Επίσης σας δίνετε η δυνατότητα να κάνετε την συναλλαγή και μέσω τηλεφώνου. Με αυτό τον τρόπο, η συναλλαγή γίνεται στο περιβάλλον κώδικα και των συστημάτων ασφαλείας του Viva Payments (πιστοποιημένου οργανισμού από την Τράπεζα της Ελλάδος). Στη συνέχεια το σύστημα VivaPayments μας ειδοποιεί ότι έχετε προχωρήσει σε δέσμευση η εξόφληση της αξίας της παραγγελίας σας.

Μέσω Paypal
Η υπηρεσία Paypal προσφέρει έναν γρήγορο και ασφαλή τρόπο πληρωμής αγορών από το διαδίκτυο χωρίς να ανακοινώνετε τον αριθμό πιστωτικής σας κάρτας. Για πληρωμή μέσω Paypal χρειάζεται να έχετε μια πιστωτική κάρτα ή να μεταφέρετε το χρηματικό ποσό που θέλετε από έναν τραπεζικό λογαριασμό σας στον λογαριασμό σας Paypal. Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να ανοίξετε εύκολα έναν λογαριασμό, ακολουθώντας τα απλά και κατανοητά βήματα που περιγράφονται στο https://www.paypal.com. H εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού στο paypal είναι δωρεάν.

Η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα όταν επιλέγεται το PayPal ως τρόπος πληρωμής και η παραγγελία σας αρχίζει να εκτελείται άμεσα.

Ρωτήστε μας