Σπύρου Τρικούπη 20, Aθήνα, Ελλάδα
+30 210 38 25 413
Τετάρτη , 01/12/2021
0

Δεν υπάρχουν προιόντα στην συγκριτική λίστα.

Επιστροφή στη Λίστα Προιόντων
Σύνδεση

Πώς θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε;

Εάν έχετε οποιαδήποτε προβλήμα ή δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση στην ερώτησή σας
στις Eρωτήσεις - επικοινωνήστε με την online υποστήριξη.

Γράψτε στην ομάδα υποστήριξης

F.A.Q.

Είναι εύκολο!
1. Εαν δεν γνωρίζετε τι Antivirus χρειάζεστε, ρωτήστε τον Dr Antivirus πατώντας το κόκκινο εικονίδιο στα δεξιά. Απαντώντας στις ερωτήσεις του, θα σας προτείνει το προϊόν που σας ταιριάζει περισσότερο. Εάν γνωρίζετε το προϊόν που χρειάζεστε τότε πλοηγηθείτε σε αυτό από τις κατηγορίες.
2. Όταν αποφασίστε να προχωρήστε σε αγορά, απλώς πατήστε το κουμπί ΑΓΟΡΑ. Αυτομάτως το προϊόν θα προστεθεί στο καλάθι αγορών σας.
3. Όταν τελειώσετε τις αγορές σας, πατώντας τον σύνδεσμο ΚΑΛΑΘΙ , βλέπετε την παραγγελία σας. Πατώντας το κουμπί ΑΓΟΡΑ προχωράτε προς το ταμείο. Για να προχωρήσετε συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας, η δημιουργείστε ένα νέο. Τα στοιχεία που θα εισάγετε θα χρεισιμοποιηθούν για την έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου.
4. Στην συνέχεια επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής. Οι επιλογές είναι πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, αντικαταβολής, ή paypal.
5. Εαν χρειάζετσε βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλεφωνο 210 38 25 413 και να παραγγείλετε μέσω τηλεφώνου.
Δεχόμαστε πληρωμές με τους ακόλουθους τρόπους:
  • Με πιστωτική κάρτα. Η online συναλλαγή πραγματοποιείτε αποκλειστικά μέσω του συστήματος της τράπεζας Eurobank. Το AntivirusClinic δεν αποθηκευει σε καμία περίπτωση τα στοιχεία της κάρτας σας. Για την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, το AntivirusClinic σας προωθεί στην ασφαλή σελίδα της τράπεζας Eurobank στην οποία θα ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας.
  • Με πιστωτική κάρτα μεσω τηλεφώνου. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας μέσω του τηλεφώνου. Καλέστε μας στο 210 38 25 413 για την εκτέλεση της παραγγελίας σας.
  • Με Paypal
  • Με αντικαταβολή
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Εφόσων διαθέτετε κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, μπορείτε να το εισάγετε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας για να σας χορηγηθεί η ανάλογη έκπτωση.
Οι ηλεκτρονικές άδειες αποστέλλονται στο email που θα δηλώσετε στα στοιχεία του λογαριασμού σας. Στο ίδιο email αποστέλλονται και το τιμολόγιο ή η απόδειξη αγοράς
Για την αποστολή των ηλεκτρονικών προιόντων μεσω emal δεν υπάρχει χρέωση.

Έχετε ακόμα ερωτήσεις; Στείλτε μας!

Ρωτήστε μας