Σπύρου Τρικούπη 20, Aθήνα, Ελλάδα
+30 210 38 25 413
Τετάρτη , 22/11/2017
0

Δεν υπάρχουν προιόντα στην συγκριτική λίστα.

Επιστροφή στη Λίστα Προιόντων
Σύνδεση
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜEΝΩΝ 
 
ΠΡΟΟΙΜΙΟ
 
Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων των επισκεπτών / χρηστών / μελών (εφ εξής "χρήστες") από την PenguinCity A.E. (ιδιοκτήτρια, δημιουργό και δικαιούχο όλων των δικαιωμάτων του δικτυακού τόπου http://www.http://antivirusclinic.gr), κατά την εγγραφή τους, κατά διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και κατά τις συναλλαγές των σελίδων του δικτυακού τόπου http://www.http://antivirusclinic.gr. 
 
Οι όροι και οι εγγυήσεις της παρούσας δεν καλύπτουν σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των χρηστών του http://www.http://antivirusclinic.gr και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία της PenguinCity A.E. 
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η PenguinCity δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του http://www.http://antivirusclinic.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων της παρούσας. 
 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 
Κατά την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος από τον χρήστη στο http://www.http://antivirusclinic.gr, θα ζητηθούν ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, όπως: Όνομα, Επώνυμο, Χώρα, Νομός, Πόλη, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) κ.α., τα οποία χρησιμοποιούνται για την έκδοση παραστατικού απόδειξης λιανικής πώλησης, ή τιμολογίου. Προσωπικά στοιχεία μπορεί, επίσης, να ζητηθούν και όταν οι χρήστες χρησιμοποιούν τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες του http://www.http://antivirusclinic.gr ή και όταν οι χρήστες επισκέπτονται κάποιες σελίδες του http://www.http://antivirusclinic.gr. Το http://www.http://antivirusclinic.gr ακολουθεί απαρέγκλιτα την ελληνική νομοθεσία περί Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων. Τα στοιχεία που δηλώνονται στις ανωτέρω περιπτώσεις, δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν καθ' οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την: 
εκπλήρωση των όρων και υποχρεώσεων των επιμέρους υπηρεσιών, που παρέχει το http://www.penguincity.gr στους χρήστες του, ενημερωτική υποστήριξη των χρηστών,
επιλογή του περιεχομένου που προσφέρεται στους χρήστες, ώστε να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις,
ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των χρηστών σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του http://www.http://antivirusclinic.gr,
ενημέρωση τους σχετικά με νέες προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων,
εξυπηρέτηση της ομαλής λειτουργίας του site.
Κατ' εξαίρεση το http://www.http://antivirusclinic.gr δύναται να γνωστοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του στις εξής περιπτώσεις: 
Όταν έχει τη ρητή συγκατάθεση χρηστών για τη καθοιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στοιχείων
Η δημοσιοποίηση γίνεται προς τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεται το http://www.http://antivirusclinic.gr και μόνο μέχρι του βαθμού που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή της εκάστοτε υπηρεσίας από το http://www.http://antivirusclinic.gr.
Εάν απαιτηθεί από τον νόμο, από απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή
 
ΔΙΟΡΘΩΣΗ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 
Το http://www.http://antivirusclinic.gr παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα να διορθώσουν οποτεδήποτε τα προσωπικά τους στοιχεία και πληροφορίες που είναι αποθηκευμένα στο σύστημα. Για την οριστική διαγραφή και απενεργοποίηση του λογαριασμού χρήστη απαιτείται η αποστολή ενυπόγραφης επιστολής μέσω FAX στο 210 3824866.
 
ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ
 
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του http://www.http://antivirusclinic.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει τροποποιηθεί και συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τις διατάξεις του ευρωπαϊκού δικαίου. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει τροποποίηση του παρόντος. Σε κάθε περίπτωση το η PenguinCity AE διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων εντός του υπάρχοντος ή ενδεχομένως νέου νομικού πλαισίου κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών.

Ρωτήστε μας