Σπύρου Τρικούπη 20, Aθήνα, Ελλάδα
+30 210 38 25 413
Τετάρτη , 01/12/2021
0

Δεν υπάρχουν προιόντα στην συγκριτική λίστα.

Επιστροφή στη Λίστα Προιόντων
Σύνδεση

Δωρεάν εφαρμογές και συμβουλές για την καλή λειτουργία του υπολογιστή σας.
Σύνδεσμος Πληροφορίες
Πλήρες εργαλείο απομάκρυνσης ιών. Το κατεβάζετε και το τρέχετε. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση και τρέχει και σε μολυσμένους υπολογιστές.
Bootable CD με DrWeb. Το κατεβάζετε σε μορφή iso και το καίτε σε CD. Έπειτα θα έχετε ένα αυτόνομο εργαλείο καθαρισμού που δεν επηρεάζεται από τη μόλυνση του υπολογιστή. Αφού εκκινήσετε τον υπολογιστή με το CD, καθαρίζετε τον υπολογιστή σας. Συνίσταται σε περιπτώσεις βαριάς μόλυνσης.
Bootable Rescue CD με Kaspersky. Το κατεβάζετε και το καίτε σε CD. Αφού εκκινήσετε τον υπολογιστή με το CD, ξεκινάει ο καθαρισμός.
Bootable CD με F-secure. Κατά τον ανωτέρω τρόπο, αφού εκκινηθεί ο υπολογιστής, προχωράτε σε καθαρισμό.
Παλιό και καλό εργαλείο καθαρισμού RootKit από τη McAffee. Το κατεβάζετε, το τρέχετε, και περιμένετε μέχρι να τελειώσει ο καθαρισμός.
CCleaner: Πολύ καλό εργαλείο βελτιστοποίησης της λειτουργίας του υπολογιστή. Καθαρίζει την registry των windows, καθαρίζει τον υπολογιστή από άχρηστα αρχεία, επιταχύνει την λειτουργία του
TrendMicro Hijackthis: Παλιό και καλό εργαλείο καθαρισμού και βελτιστοποίησης για έμπειρους χρήστες
System Mechanic: Πολύ ισχυρό εργαλείο βελτιστοποίησης υπολογιστών. Λειτουργεί σε Windows® 8, 7, Vista, and XP. Καθαρίζει την registry, βελτιστοποιεί την εκκίνηση των Windows

Ρωτήστε μας